Tapahtumat

KRG 20-vuotta 2018

Kauniaisten ratsastajat täyttää kunnioitettavat 20 vuotta 2018 ja juhlavuosi polkaistaan käyntiin upeilla juhlilla lauantaina 20.1.2018. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumiset alla olevasta linkistä. Tervetuloa juhlimaan parhaassa seurassa!

http://www.krg.fi/krg20


Joosua Visurin kehonpainoharjoittelun workshop 11.3

Personal trainer Joosua ”Jope” Visurin kehonpainoharjoittelun workshopissa käydään läpi koko vartalon tärkeimmät ja tehokkaimmat harjoitteet oman kehon kuormalla. Workshop on suunniteltu erityisesti ratsastusta tukevaksi, jossa painopisteet ovat keskivartalon hallinnassa ja voimassa sekä alavartalon lihaksiston tasapainossa, hallinnassa ja voimantuotossa. Ylävartalon harjoitukset ovat hyvää ryhtiä ja asentoa tukevia.

Kokonaisuus sopii kaiken ikäisille ja tasoisille, sillä jokaisesta liikkeestä käydään variaatiot helpoimmasta vaikeimpaan – joista osallistujat voi valita juuri itselleen sopivan variaation. Lisäksi Jope ohjaa myös henkilökohtaisesti jokaista osallistujaa ja vastaa esitettyihin kysymyksiin seminaarin aikana.

Workshopin hinta on 35€/hlö. Mukaan mahtuu vain 22 ensimmäistä! Ilmottautumiset osoitteeseen sanna@krg.fi. Paluu viestissä saat maksutiedot.


KRG Buffa

KRG pitää buffettia Peikin tallin tiistaikilpailuiden yhteydessä. Tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja sekä lämmintä juotavaa. Ota käteistä mukaan, ettei nälkä pääse yllättämään.


Hoitomerkkiluennot ja hoitomerkkikoe

Hoitomerkkiluennot ja koe ovat suunnitteilla keväälle 2018, lisätietoa tulossa pian.


Luento

Olisitko kiinnostunut kuulemaan enemmän jostain mielenkiintoisesta aiheesta? Vinkkaa hyvää aihetta tai luennoitsijaa! KRG:n jäsenet saavat myös 5 e alennusta Tehomuuntajan luennoista.


 

IMG_3162