Liity jäseneksi!

Liity KRG:n jäseneksi Suomen Ratsastajainliiton liittymissivun kautta!

KRG:n jäsenenä pääset hyötymään monista Suomen Ratsastajainliiton sekä KRG:n jäseneduista. Huomioi, että jäsenyyden päivittäminen voi viedä noin pari viikkoa. Yleiset tiedot seurajäsenyyksistä ja SRL:n jäseneduista löydät tältä sivulta.

Jäsenmaksut 2022

Varsinainen jäsen:

  • Juniorijäsen 59 €
  • Seniorijäsen 66 €

Jäsenyys sisältää oman seuran edut, Ratsastajainliiton jäsenyyden ja vakuutuksen, Hippos-lehden sekä toimihenkilöoikeuden ja kisalupaoikeuden. Seuran osuus jäsenmaksusta on 12 €.

Perhejäsen:

  • Jäsenmaksu 33,50/37 € / perheen seuraavat jäsenet (juniorit/seniorit)
    (sisältää oman seuran edut sekä Ratsastajainliiton jäsenyyden ja vakuutuksen)

Kannatusjäsen:

  • 12 € (sisältää vain oman seuran edut)

Jos joku perheestäsi on jo aiemmin liittynyt seuran varsinaiseksi jäseneksi, ilmoita kyseisen jäsenen nimi. Mikäli olet ollut aikaisemmin jonkin ratsastusseuran jäsen, ilmoitathan meille vanhan jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista).

Ilmoitettuasi tietosi Ratsastajainliitto (SRL) lähettää sinulle jäsenlaskun, jonka maksamalla varmistat jäsenyytesi. Maksun maksettuasi saat käyttöösi sekä seuran että SRL:n jäsenedut. SRL:n jäsenetuna saat vakuutuksen ratsastustapaturmien varalle sekä Hippos-lehden kotiin kannettuna 8 kertaa vuodessa. Tarkemmin muista jäseneduista löydät tietoa SRL:n sivuilta.

Jäsenhuone
Uusi Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!

Kirjaudu Jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi

Lue lisää Jäsenhuoneesta SRL:n sivuilta.

otsikko