Gyllenberg Trophy seuramestaruus

Tervetuloa kilpailemaan Gyllenberg Trophy seuramestaruudesta tänä syksynä Peikin ratsastuskoulun tiistaikisojen yhteydessä! Seuramestaruuteen kuuluu este-ja kouluosakilpailu ja mestaruus on Kauniaisten ratsastajien järjestämä.

Esteosakilpailu ratsastetaan 17.9.

Kouluosakilpailu ratsastetaan 15.10.

LUOKAT (este & koulu)

1. 40 cm, arv. taitoarvostelu & perusmerkki

2. 60 cm, arv. taitoarvostelu & Helppo C

3. 70 cm, arv. taitoarvostelu & Helppo B

(Kouluosakilpailun ohjelmat julkaistaan myöhemmin lähempänä koulukilpailuita.)

OHJEET JA SÄÄNNÖT

  1. Ratsastaja voi osallistua vain yhteen mestaruusluokkaan. Mikäli ratsastajalla on kaksi starttia eri luokissa täytyy hänen ilmoittaa ennen esteosakilpailua kummassa luokassa hän haluaa osallistua seuramestaruuteen. Sama pätee myös jos ratsastajalla on kaksi starttia yhdessä luokassa, jolloin hänen täytyy ennen ensimmäistä starttia ilmoittaa kummalla hevosella osallistuu seuramestaruuteen.
  2. Mestaruuskipailut ovat avoimet kaikille KRG:n jäsenille. Kaikki Kauniaisten Ratsastajien jäsenet ovat mukana seuramestaruudessa, joten ei tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Sarjakilpailun säännöt. Seuramestaruuskilpailussa osallistutaan kumpaankin lajiin, koulu-ja esteratsastukseen. Luokkakohtainen sijoitus määrää seuramestaruuteen laskettavat pisteet niin, että ensimmäiseksi sijoittunut saa yhden (1) pisteen, toiseksi sijoittunut (2) jne. Koulu-ja esteluokkien jälkeen nämä sijalukupisteet lasketaan yhteen ja vähiten yhteispisteitä saanut ratsastaja on voittaja. Tasapisteissä kouluosakilpailun sijoitus ratkaisee voittajan.
  4. Luokkapalkintoina sijoittuneille jaetaan ruusukkeet ja kokonaiskilpailun voittajille kiertopokaalit ja esinepalkinnot.